امام حسین علیه السلام كیست؟!
• پیشگفتار
• ویژگیهای حضرت امام حسین
• روش نشر تفكر عاشورایی در جوامع امروز
• نقش حسینیّهها در انسجام معنوی و اجتماعی شیعه
برای دانلود و متن کامل این وبلاگ به ادامه مطلب بروید .
به نام خدا
فاطمه (س) از نظر امامان معصوم (ع)
تالیف : محمد مهدی بیات پور
بعضی از شخصیتها هستند که نمی توان شخصیت و مقام و منزلت انها رو تعریف کرد از جمله شخصیت و منزلت حضرت فاطمه زهرا قابل توصیف و تعریف نیست و ما تنها می توانیم بگوییم فاطمه فاطمه است و بس لذا نگاهی هر چند کوتاه به مقام و منزلت حضرتش از نگاه معصومین می اندازیم . قبلا یاداور می شویم که این نوشته ها تنها و تنها قطره ای از دریای فضیلتهای ان بزررگوار در کلام معصومین است
باسه ادامه مقاله این مقاله را در ادامه مطلب دانلود کنید . با تشکر مدیریت وبلاگ
گفتاری در مورد زندگی امام هادی علیه السلام
برای ادامه مقاله به ادامه مطلب مراجعه کنید .
بیانات رهبر انقلاب اسلامى در مورد امام هادى علیه السلام
در نبرد بین امام هادى علیهالسّلام و خلفایى كه در زمان ایشان بودند، آن كس كه ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادى علیهالسّلام بود. در زمان امامت آن بزرگوار شش خلیفه، یكى پس از دیگرى، آمدند. آخرین نفر آنها، «معتزّ» بود كه حضرت را شهید كرد و خودش هم به فاصله كوتاهى مُرد. این خلفا غالباً با ذلت مردند؛ یكى به دست پسرش كشته شد، دیگرى به دست برادرزادهاش و به همین ترتیب بنىعباس تار و مار شدند؛ به عكسِ شیعه. شیعه در دوران حضرت هادى و حضرت عسگرى علیهماالسّلام و در آن شدت عمل روز به روز وسعت پیدا كرد؛ قوىتر شد.
چرا حق ما را نمي دهيد؟
برای ادامه مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .
ستايشگران فاطمه 9
اشاره:
حضرت صديقه طاهره، دخت پيامبر اکرم صلياللهعليهوآله ستايشگران بي شمار دارد و از فضايل، مناقب و مقامات عاليه او ستايش هاي فراواني شده است. دوست و دشمن، به کمال و عظمت او اعترافات کرده و جلالت شأن وي را ستودهاند. در اين مجموعه قصد آن داريم تا ستايشها و ستايشگران بانوي آب و آيينه را به منظر چشم شما آوريم.
عترت امام صادق (ع)
این مجموعه شامل داستانها، احادیث، روایات، زندگینامه، مدایح و مراثی در رابطه امام صادق (ع) می باشد كه در یازده باب ارائه شده است.
الفاظ : شامل معجم لفظی روایات و احادیث امام جعفر صادق (ع) با امكان جستجوی لفظی.
ادعیه : شامل پنج دعای منسوب به آن حضرت از جمله زیارت ائمه بقیع، دعای سمات، دعای توسل، دعای سه شنبه و صلوات امام جعفر صادق (ع) می باشد كه متن دعا و ترجمه فارسی آن همراه با قرائت ارائه گردیده است.
داستان : شامل 24 حكایت از زندگی پربركت امام جعفر صادق (ع) می باشد كه به همراه تصاویر روایت می شود.
سخنان : مشتمل بر احادیث روایت شده از آن حضرت، متن روایت به همراه ترجمه فارسی، معرفی و مشخص نمودن سلسله روایت و منبع آن می باشد.
پرسش : امكان ارزیابی معلومات پیرامون امام (ع) كه توسط سؤالات چهار گزینه ای ارائه می گردد.
عناوین اصلی : معجم موضوعی احادیث، روایات و حكایات زندگی حضرت امام جعفر صادق (ع) همراه با امكان جستجوی موضوعی مطالب .
اشعار : شامل ده شعر برگزیده از شعرای اهل بیت (ع) كه به صورت گویا ارائه می گردد.
ندا : شامل 8 مداحی در مورد امام جعفر صادق (ع) به همراه تصاویر زیارتگاه ائمه اطهار علیهم السلام.
كتابشناسی : شامل عناوین 54 كتاب با موضوع امام جعفر صادق (ع) همراه با ارائه مشخصات كامل آن از قبیل نام نویسنده، نام ناشر، محل نشر و سال انتشار می باشد.
زندگینامه : شامل 4 فصل 1- امام صادق (ع) 2- عصر امام صادق (ع) 3- جنبش علمی 4- خلق و خوی امام صادق (ع) می باشد كه زندگی آن بزرگوار را در قالب این 4 فصل روایت می كند.
سرگرمی : شامل جورچین با موضوع 14 معصوم با مشخصات كامل ایشان می باشد.
گلبرگهای حُسن حضرت سجاد(ع)
معرفی امام سجاد (ع)
· فصاحت و بلاغت امام سجّاد (ع)
· عفو و جوانمردی امام سجّاد(ع)
اسم مبارك آن بزرگوار علی است و مشهورترین القاب آن حضرت زین العابدین و سجّاد است و مشهورترین كنیة او ابامحمد و ابوالحسن است. مدّت عمر آن بزرگوار مثل پدر بزرگوارش پنجاه و هفت سال است زیرا پانزدهم جمادی الاول سال سی و هشت از هجرت به دنیا آمد. تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت امیرالمؤمنین (ع) است و تقریباً بیست و سه سال به پدر بزرگوار زندگی كرد. پس مدت امامت آن بزرگوار سی و چهار سال است.
برای ادامه مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .
سخنان تابناک امام رضا علیه السلام
آیا بدون شناخت امام رضا علیه السلام و بهره گیری از نور و دانش و معارف او می توان ادعای پیروی از حضرتش را داشت؟ و چگونه کسی که از سنن معصومان علیه السلام تبعیت نکرده و از نورهدایت آنان بهره مند نشده در روز قیامت امید شفاعت پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت او را دارد؟!
بر ماست که در گفتارها و وصایای آنان که به مثابه گنجینه های تمام ناشدنی و نعمتهای بی نظیرند، بخوبی کاوش کنیم.
امام هشتم میراثی عظیم از معارف و علوم، بویژه در حکمت الهی و بیان فلسفه و علل احکام و رد بر مذاهب باطله، از خویش بر جای نهاده است.
در این مطلب قصد داریم تعدادی از سخنان این امام بزرگوار را بیان نماییم تا از آنها بهره مند شویم.
علی بن شعیب گوید:
" بر ابوالحسن الرضا علیه السلام وارد شدم. از من پرسید: ای علی! زندگی کدام یک از مردم بهتر است؟ عرض کردم: سرورم! شما از من بدان آگاه ترید. فرمود: ای علی! هر کس که زندگی دیگری در زندگی او نکو شود. ای علی! زندگی کدام یک از مردم بدتر و ناگوارتر است؟ عرض کردم: شما داناترید؟
فرمود: کسی که دیگری در زندگی او زندگی نکند. ای علی! با نعمتها، همسایه خوبی باشید که آنها رام نشده هستند و اگر از قومی گرفته شدند به آنها باز نخواهند گشت.
ای علی! بدترین مردمان کسی است که میهمانش را باز دارد و به تنهایی بخورد و بنده اش را بزند. به خداوند خوش گمان باش. هر کس که گمان خود را به خداوند نکو کند، خداوند نیز او را ناامید نخواهد کرد. و هر که به روزی کم راضی شد، به عمل کم از او راضی خواهد شد و هر که به اندک از حلال خرسند شود، هزینه اش سبک گردد و خانواده اش از نعمت برخوردار خواهد شد و خداوند او را به درد و درمان دنیا بینا سازد و او را به سلامت از دنیا به دارالسلام بیرون برد. بخیل را آرامش، حسود را لذت، ملول را وفا و دروغگو را مروت نیست."(1)
و نیز از آن حضرت نقل شده است که فرمود:
" وحشتناک ترین (صحنه ها) برای انسان سه جاست: روزی که زاده می شود و دنیا را می بیند، و روزی که می میرد و آخرت و اهل آن را مشاهده می کند، و روزی که برانگیخته می شود و احکامی را می بیند که در سرای دنیا ندیده است. خداوند در این سه جا بر یحیی و عیسی علیه السلام درود فرستاده است. درباره یحیی فرمود:
وَ سَلامٌ عَلیهِ یَومَ وُلِدَ وَ یَومَ یَمُوتُ وَ یَومَ یُبعَثُ حَیّاً.(2)
" و درود بر او روزی که زاده شد و روزی که می میرد که زنده برانگیخته می شود."
و درباره عیسی فرمود:
وَالسَّلامُ عَلَیَّ یَومَ وُلِدتُّ وَ یَومَ أَمُوتُ وَ یَومَ أُبعَثُ حَیّاً(3)
" و درود بر من روزی که زاده شدم و روزی که می میرم و روزی که زنده برانگیخته می شوم."
خرد انسان مسلمان تمام نگردد مگر آنکه در او ده ویژگی باشد: از او امید خیر باشد، از بدی او در امان باشند، خیراندک از سوی دیگران را بسیار شمارد، خیر بسیار خود را کم انگارد، هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود، در طول عمر خود از دانش جویی خسته نشود، فقر در راه خدا برایش محبوب تر از توانگری باشد، خواری در راه خداوند برایش محبوب تر از سرفرازی در راه دشمن خدا باشد، گمنامی برایش شیرین تر از شهرت و بلندآوازگی باشد. سپس فرمود: دهم، و دهمی چیست؟ گفته شد: چیست؟ فرمود: کسی را نبیند جز آنکه می گوید او بهتر و پرهیزکارتر از من است.
همانا مردم دو دسته اند: یکی بهتر و باتقواتر از او و دیگر بدتر و پست تر از او. پس چون با بدتر و پست تر از خود دیدار کند، گوید: شاید خوبی این مرد پنهان باشد این برای او بهتر باشد و خوبی من نمایان است و این برای من بدتر است و چون به کسی که بهتر و با تقواتر از اوست برخورد کند برای او فروتنی کند تا بدو ملحق شود پس چون چنین کند، بزرگی اش فزونی گیرد و خوبی اش بهتر شود و یادش نکو گردد و بر اهل زمانه سروری یابد. (4)
پی نوشت ها:
1- فی رحاب ائمة اهل البیت- سیره حضرت امام رضا علیه السلام، ص 148.
2- سوره مریم، آیه 15.
3- سوره مریم، آیه 32.
4- فی رحاب ائمة اهل البیت- سیرة حضرت امام رضا علیه السلام، ص 147.